Terug naar FeeŽn & FeeksenWe zijn zelf dol op vrolijke kleuren met zo nu en dan een glinstertje, een glittertje, een apart printje of iets anders feestelijks.
Het is een genot om bij de groothandel op zoek te gaan naar dat ene speciale stofje waar je al blij van wordt als je het ziet.
 
Maar we snappen dat niet iedereen hetzelfde mooi vindt, dus we zorgen wel dat er van alles wat in huis is, en ook verschillende kleuren voor verschillende types.  
Waar we meestal wel op letten is dat de stoffen waar we mee werken van stretchmateriaal zijn.
Dit draagt verreweg het meest comfortabel.
We houden niet van knellende spijkerbroeken, dus die hebben we dan ook niet in de winkel…….
 
Wel hebben we tricot, teddy, velours, kant en dat soort stoffen.
Al dan niet met elkaar in combinatie.


Omdat we de meeste kleding zelf maken kunnen we heel veel mensen van dienst zijn.

Waar de meeste winkels van de gemiddelde vrouw uitgaan maken wij het verschil.
Dus iedereen kan bij ons terecht, ook als je hele lange (of juist korte) armen of benen hebt, een extra kleine of een extra grote maat, of als je meestal moeite hebt iets passends te vinden omdat je nou eenmaal niet gemiddeld bent. We maken ook kleding voor mensen met  lipoedeem en lymfoedeem.
 
We vinden het leuk om mensen blij de deur uit te zien gaan, dus heb je speciale wensen, leg het ons voor en wellicht kunnen we de helpende hand bieden.   
 
Tot slot willen we nog even de merken vermelden die we ook in de winkel hebben om ons assortiment nog iets verder uit te breiden. Dit is kleding die bij ons past en die goed te combineren is met hetgeen wij creŽren.
Dat zijn Normal Crazy, Boris, Ixtlan, Goddess en Luna Serena.